http://zaydaismail.blogspot.com/ View Blog The Journey To Zaida's Life...: Leaving on the jet plane!
Daisypath Anniversary Years Ticker Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, April 08, 2010

Leaving on the jet plane!

Salam...

Lama suda tak update busy busy beb. Dengan kerja, dengan anak anak masuk ward, mak anak busy nak gi jalan. opsss.. salah mak sibuk nak balik kampung. Today the twins is officially 11th ,onths cepatnya!! Ko kata meh aku kata lama ok. Cuba korang jaga 11 bulan tengok. Aku rasa sure rasa lama.

Anyway banyak mende jadik dalam masa 2 bulan ni. Pejam celik budak budah ni dah pandai diri. Now aku sibuk menunggu sampai berjanggut diorang berjalan. Pap? Over protacted. Hello ni anak lelaki ok. So kene tough sikit. Aku ajar diorang untuk jadi cam aku. Hahahaha...

Sabtu ni i will be leaving them for approximately 2 weeks! Yes long long!!! Aku ada krojer sikit weh. Nun the other side of malaysia. Will be leaving to Cannes, France and sesambil menyelam minum air aku akan merayap hingga ke Monaco ya insya Allah! pastu balik singgah ke London untuk beberapa hari. Tujuannya adalah untuk menyopping baju raya untuk anak anak. LAME ZAIDA! Yes got it! I am lame i know. Selama ketiadaan aku. abah dan mak tanpa persetujuan anak menantu telah menyatakan hasrat nak membawa anak anak ke ipoh untuk dijaga dengan penuh kasih sayang. Habislah SPOIL!!! Sebagai upah dia akan memeberikabeberapa ratus pound sterling untuk perbelanjaan aku. Barter trade ye bukan menjual anak. hahahaha...

SAD to leave the ahmads but wat to do work work work. I will miss them badly and i shud bring their baju to sniff sniff and hilang rindu.

p/s : Esok aku akan upload gambor 11 bulan and hospital vacations...

Labels:

4 Comments:

Blogger Masy said...

slmt jln jedah! aku pon nk baju raya gak!!

April 16, 2010 3:49 PM  
Anonymous tunbegia said...

sungguh bz kanns, ;-)

salamm,

April 19, 2010 4:01 PM  
OpenID pokcik said...

lama betul mencarik add. bloh kak zaida nih...baru jumpa..!!!
blog sy dulu tu dah beroperasi lagik...sekarang pindah ke facebook plak...
my FB http://facebook.com/zoul
wordpress http://pokcik.wordpress.com

dah ada twins sekarang...tahniah dari saya..!!!

mak dia pun semakin laju 'makan angin sambil kerja' ...hehehe!!!

May 01, 2010 5:23 PM  
Blogger zaida Ismail said...

Masy - Nanti aku beli kat bali.
Tun beiga - thanks for coming here. Yes very da busy.
Pokcik - lama tak dengar berita nanti zaida add.

August 04, 2010 3:58 PM  

Post a Comment

<< Home