http://zaydaismail.blogspot.com/ View Blog The Journey To Zaida's Life...: No title its all about me!
Daisypath Anniversary Years Ticker Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, June 25, 2010

No title its all about me!

Salam....
Ok ok now lunch time aku saja je nak update sebab aku tak g lunch. Sebab tak tau la kenapa aku taknak lunch. Aku sekarang dah start dah membuat latihan kecergasan di rumah kerana anak anak hyper itu sudah mula berjalan. Walaupun keberjalanannya tidak seterror aku tapi pergerakkan sangat pantas. lokasi kegemaran tangga dan bilik air. Sib baik bilik air takde kolah maupun baldi berisi air tapi mereka pandai memgunakan paip! Haiyoh tetiba aku dengar bunyi air ... bukan sebab ada hantu kat rumah aku tapi itu dua boss sudah masuk bilik air main air!

Anyway let them explore... congratulations to.. Pesal kerana berjaya mendapat kunci rumah... haaa house warming please.... Cikgu tini masak please... Please assist me on the map! i want to go to your house!
Ok till next update... its all about Zaida Ismail the mother of the twins!

p/s : Weekend coming but chubben have to work. How la?! Going out with the twins alone! Dare? Huhuhu

Labels:

4 Comments:

Blogger :: nia rashid :: said...

saturday bukan swim2 session kat umh diana ke? bgtau if jadi ke x k..

June 25, 2010 3:34 PM  
Blogger zaida Ismail said...

Saturday petang!!!

June 28, 2010 11:25 AM  
Blogger Masy said...

aku dah mula imejin dorang masuk tadika. mau kurus ko lepas tu jeda hehehehhehe

June 30, 2010 12:22 PM  
Blogger zaida Ismail said...

Diorang masuk tadika aku masuk teaching class la. kan aku kena pandai dari diorang

August 04, 2010 3:56 PM  

Post a Comment

<< Home