http://zaydaismail.blogspot.com/ View Blog The Journey To Zaida's Life...: the baby survive after
Daisypath Anniversary Years Ticker Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, January 21, 2011

the baby survive after

Salam...

Pregnant kali ni adventure sikit. Baby ni siap travel to Bali, Singapore and Koh Samui. And not to mention crazy activities.

Aku g bali retreat masa burfday aku yang ke 29 yezza masih muda u ols. 12 -14 Oct and aku buat white water raffting. Yes masa tu aku tak tau aku sudah pregnant 1 setengah bulan. Giler tak? Giler lah... Balik Bali just realized missed period almost 2 months apa lagi sangkut le... Basically aku and bard plan to have this baby in May sama burfday Ahmads but terbabas satu bulan so June le.

Balik dari bali aku and family g Sunway lagoon and I did flying fox weh... Mak ngan abah tarbiah baik punya aku cakap kalau white water raffting dia boleh buat inikan Flying fox weh. She survived...

Balik Sunway lahoon aku kene g Singapore for ATF. Waa ni memang trip Singapore paling tak best because i dont enjoy the food as much as i do before. Kat Bali pun I tak makan... tu la sekarang berat turun 5 kg. Not good weh!

Balik Singapore aku kene gi Koh Samui from Brainstorming pulak. Haiyohh this baby memang jalan sakan and so adventure lah. Kalah ahmads ni.

Anyway itu je lah aku nak membebel sebab hari ni aku tak sihat flu, sakit kepa, demam and sendi semua sakit. Aiyohh esok bard keje pagi. Matilah ahmads buli aku...

p/s : Enjoy ur weekend k.

Labels:

4 Comments:

Blogger Masy said...

kompem dah ek pompan. naisss!!

February 08, 2011 2:57 PM  
Blogger todt.. said...

ep bufday jeda!

October 12, 2011 1:10 PM  
Anonymous Anonymous said...

top [url=http://www.001casino.com/]001casino.com[/url] coincide the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]las vegas casino[/url] free no set aside reward at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]no lay down tip
[/url].

January 19, 2013 6:58 PM  
Blogger Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

June 23, 2015 11:40 PM  

Post a Comment

<< Home